Chino, kujdes se kan aramtin ner tasiter , kercet allakabooomi hahaha , qellimii i tyre eshte devijimi i qdo temes duke e shendrruar ne fyerje dhe ne gjera qe skan fare te bejne me temen ,kthehemi ne teme,
Kam marrë pjesë në qindra protesta, qoftë si pjesëmarrës, qoftë si monitorues mirëpo këto protesta ishin jashtë çdo konteksti! Në mesin e protestuesve nuk kam hasur thuaja në asnjë fytyrë që e kam njohur dhe nuk e di nga kanë ardhur! Po të mos ishte ndërtesa e Qeverisë së Kosovës, Teatri Kombëtar e disa objekte të tjera në bazë të të cilëve kuptohej se ishim në Prishtinë dhe Kosovë, në bazë të sloganeve të brohoritura nga pjesëmarrësit lehtë do të kuptohej se jemi në Kandahar, Kabul, Peshavar, pra, në Afganistan, Pakistan, Iran apo Irak!
eee chino e qenef muti, ti je nje qenef qe e ke gojen plot ***
prite tani chino qenefin kur do filloje te ofendoje allahun ,sikur po ben debat me allahun hehehe
ndegjoni burra, kjo eshte nje arti e re me njerz te ri, rrenjet i ka ne arabi saudite, dhe talibancat- edhe ne kosove dhe maqedoni e serbi po ashtu i kane nendeget e veta, dhe sipas skenaris shifet se si ne pakistan si ne afganistan, si ne arabi si ne shkup si ne prishtin[viti baza] si ne sanxhak[serbi] si ne bosne -hercegovi, te ngjashem jane dhe nje parolle e kane Allahu ekberre, dhe gishtin tregus kahe allahu i tyre, parolla kryesore e tyre eshte qe gjithe botes te ja imponojn islamin, nje here antarsojn skamtaret,[i mashtrojn me pare] e ngdale dale fillojn demostrata, kishe te qeta, e ma vone vine edhe bombat,keshtu eshte skenari i marrure nga alkaida-talibanet vehabizmi, nuk shkon shume kohe edhe ne Kosove dhe shqiptari tani lirishte munde te themi se alkaida punon bile biule haptazi, se kure do te fillojn me eksploziv, edhe pake nuk dihet, ngase nuk kane shume perkrahje nga populli, por nuk do te thote se se shpejti do te fillojn edhe fazen ekstreme te demostratave!!!
ata njerz qe une pashe ne video- si shkase e kane shamin, por ne prapasken kane skenarin e alkaides, qe allahu ekberre, dhe eksplozivin!
shume te ri ne ate video, jame mese i sigurt se vine nga rrethi i kosoves lugines se presheves, qe kane nje lidhje te ngushte me gjilanin, dhe po ashtu edhe jane ne lidhje me alkaiden ne shkupe dhe rethin!
u gervallshin si qen, si shtaze allahu ekberre, tekbilleallah!
Une nuk jetoj ne Kosove, por kame deshire qe vendi ime te jete i paster demokratik dhe i lire per te gjithe qe jetojn ne Kosove,populli ime shqiptare te jete i lire i edukuar ne frymen evropiane qytetruse, te jete i vedishem dhe i vedisuar, dhe mose ti bashkohet ketyre grupeve te alkaides-qe po ja shefe sherrine e gjithe bota bashkehore, e leje ma nje kosove me 2 mil, injorani me te madhe keta terrorista, se islamit kemi me ja pa sherrin, dhe kurre kosova nuk ka me mujte me i kendjell!
Eshte fe shume e poshter qe i lidhe per allahun dhe sipas tyre duhet te mbrohet urdheri i allahut, e ky urdher eshte qe bota te jete islame, keshtu qe nuk ju dhimbet jeta pse vdesin per allahun e tyre! per ket jane te rrezikshem, te pa edukuar, injoranta, manipulojn ne sakata dhe fukarallak, dhe keshtu fillon shkatrrimi i popullit tone, kurgja nuk na ka ba sebia per 100 vite qka kane me na ba keta islamistat per nje kohe shume te shkurte!
Dardan e respektoj mendimin tend, por nuk mund te quhet '' fe e poshter '' them pershkak t'respektit te disa antarve ketu, kemi banin,master dhe te tjere ketu qe i kan dhen imazh krejt tjeter islamit at imazhin paqsor qe mendojn qe e kan keta te tjeret, por jan disa te tjere , qe duhet te shpallen tradhtar te Shqipes ne emer te popullit, jane keta qe inponojn gjuhe te huaj zakone te huaja etj...
Sa per protest, kjo eshte e vetmja e vertet e protestes
Kam marrë pjesë në qindra protesta, qoftë si pjesëmarrës, qoftë si monitorues mirëpo këto protesta ishin jashtë çdo konteksti! Në mesin e protestuesve nuk kam hasur thuaja në asnjë fytyrë që e kam njohur dhe nuk e di nga kanë ardhur! Po të mos ishte ndërtesa e Qeverisë së Kosovës, Teatri Kombëtar e disa objekte të tjera në bazë të të cilëve kuptohej se ishim në Prishtinë dhe Kosovë, në bazë të sloganeve të brohoritura nga pjesëmarrësit lehtë do të kuptohej se jemi në Kandahar, Kabul, Peshavar, pra, në Afganistan, Pakistan, Iran apo Irak!
Zotri Shala me gjithe respektin qe kam per ty,edhe pse shkrimet e tua me pelqejn shum,por kesaje here nuk ja paske qelluar fare.
Z.Shala nuk e paske par protesten po me duket as permes mediave elektronike?!,sepse ti thua qe atye po mos te kishe qen teatri kombetar dhe qeveria njerezit kishin menduar se jan ne ndonje vende tjeter.
Po Z.Shala i ke para ti flamujte kombtare si valojshin?i ke par ti pamkartat kombtare???,apo vetem i ke para ato gocat me shamia?!,po eshte normale qe te kete vajza me shami,per kete arsye ato kan dal per te protestuar,sdi cka po e egzagjeroni kaq shum kete fare pune.
Z.Shala e dine ti qe mesin e atyre protestusve ka pas antar te familjeve te deshmorve,ish-ushtar te UCK-se?
Z.Shala Kosova eshte e rrezikuar nga armiqe te jashtum dhe te brendshum,krimi i organizuar,pa punesia,korrupsioni,nga ndarjet e tokave tona,etje,merr mu ketu gjera te medha e jo me shamia,sepse shamit asgje te keqe nuk po na sjellin.
Pse nuk u asimiluan shqiptaret e Kosoves qe ishin Musliman?
Dhe pse u asimiluan per fat te keq shqiptaret ne ÇAMERI qe ishin Krishter?
Ndryshuar për herë të fundit nga Disa : 20-10-2010 më 04:37
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Bexhet Shala te mirret me anketat e korrupcionit, e ti len punet e besimit.
Protestuesit nga do qe ishin, ishin shqiptar ! Nuk ishin as nga Afganistani e as nga Irani . (pikë)
Tani edhe te diskriminuar, edhe mundohesh te i poshterosh o i poshteruar ?!
Tekbir ! Allahu Akbar ! Kan qen fjal qe shpesh here jan degjuar nga burrat e UCK-ës, por sigurisht qe prej kampëve te maqedonis, s'ke pasur mundësi ti degjosh ! E dim, nuk po te gjykojm si frigacak, apo tradhetar thjesht, mos fol sikur te ishe lindur dje, se tashme 600 vite qe jem musliman.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Krijoni Kontakt